Indeling B&B:

De B&B heeft een eigen ingang en binnen treft u een halletje, een gezellig woon/ zitgedeelte met openslaande deuren, 2 fauteuils, een eethoek, een tv en koffie ( Nespresso) en thee mogelijkheden. 

 Hier kunt u lezen, tv kijken en ontspannen of werken ( gratis wifi).

 Het hoge puntvormige plafond met uitzicht op de vide geeft een vrij gevoel. 

Op de vide, te bereiken via een normale trap vanuit de hal, vind u twee bedden en is het knus slapen onder het schuine dak. 

 Door het kleine raampje heeft u uitzicht op de oude toren van de Oude Kerk, de trots van Borne , die s' avonds verlicht is. 

Verder is er op de begane grond een douche en toilet en kunt u in de kelder eventueel gebruik maken van een koelkast , magnetron en afwasgelegenheid.

Ontbijt:

Het ontbijt wordt in uw woonkamer gebracht of bij mooi weer buiten op het terras.  Ontbijten kan tussen 8.00 en 10.00 uur.

Parkeren: 

 De auto mag bij aankomst en vertrek op de oprit staan, daarna in overleg. 

Aan de overkant is parkeren mogelijk, maar met blauwe kaart. 


Komt u met de trein, dan is ons huis heel goed lopend te bereiken.

 Eventuele fietsen kunnen veilig gestald worden achter de B&B .


Voor wie is B&B Mooi Borne geschikt?

B&B Mooi Borne is geen vakantiehuisje waar u langere tijd kunt verblijven . Het is vooral geschikt voor een paar nachten ( maximaal 5 ) en het is een écht Bed and Breakfast, dus overnachting inclusief een heerlijk ontbijt!

Het is zeer geschikt voor toeristen die Borne en omgeving willen leren kennen , voor fietsers en wandelaars ( het Marskramerpad loopt langs Borne) Ook is het geschikt voor bijvoorbeeld familie- of zakelijk bezoek in Borne.